Ce trebuie sa stii despre promotiile la haine pentru bebelusi

Hainutele de copii sunt unele dintre cele mai dragalase lucruri pe care le poti cumpara, datorita faptului ca sunt pline de culoare, veselie si modele simpatice. Astfel, este de inteles de ce fetitele nu au niciodata suficiente rochite iar un tanar flacau trebuie sa aiba tricouri cu fiecare super-erou adorat sau cu toate masinutele preferate. Pentru a putea ajuta parintii sa le ofere micutilor hainele pe care si le doresc, am sintetizat in cele ce urmeaza cateva sfaturi despre cum sa faci cumparaturile inteligent atunci cand vine vorba de copii si bebelusi.

Trucuri privind cumpararea hainelor de copii

Sa cumperi absolut tot ce iti doresti pentru micutul tau poate fi o provocare financiara. De aceea, iata cateva metode prin care vei reusi sa cumperi tot ce ti-ai propus fara sa cheltuiesti o avere.

-       Ca in cazul tuturor cumparaturilor, urmareste cand ofera magazinele reduceri la hainele pentru copii. Cum insa reducerile se ofera la sfarsit de sezon, calculeaza inainte de a porni la cumparaturi ce marime va purta copilul vara sau iarna urmatoare. In acest fel vei putea achizitiona rochii, bluze sau pantaloni scurti, geci sau combinezoane la preturi extrem de mici iar astfel cheltuiala privind crearea garderobei pentru sezonul viitor va fi una mult mai redusa.

-       In cazul hainelor care merg purtate doua sezoane, precum primavara si toamna, ai grija ca marimea cumparata sa nu fie fixa. Astfel, daca ai de cumparat o bluza cu maneca lunga, o geaca de ploaie sau un pantalon impermeabil, opteaza pentru o marime mai lejera iar astfel copilul tau le va putea purta doua sezoane.

-       Nu trebuie sa iti fie jena sa cumperi haine second-hand, mai ales in cazul copiilor. Este deja cunoscut faptul ca unele haine nu apuca sa fie purtate mai mult de o data si ca urmare sunt aproape ca noi. In plus, unele din aceste vanzari second-hand se fac in scop caritabil. De aceea daca alegi o astfel de situatie toata lumea are de castigat.

-       Accepta hainele oferite de prietenii sau de rudele cu copii mai mari. Atata vreme cat sunt in conditie buna, sunt calitative si sunt pe placul copilului tau, astfel de daruri pot fi primite fara a te jena. In acest fel faci o economiei importanta in bugetul familiei iar cel mic primeste hainute pe care sa le poarte cu placere.

In plus, nu pleca niciodata la cumparaturi fara o lista facuta inainte. In acest fel vei stii sigur ca vei cumpara pentru copil intocmai ce are nevoie.

Cand sunt perioadele de reduceri la haine copii?

Finalul fiecarui sezon este cel mai bun moment pentru cumparaturi, deoarece multe magazine ofera reduceri substantiale la hainele pe care le admirai din vitrina. Pentru a salva timp si bani poti alege o zi pentru cumparaturi, de preferat in timpul saptamanii, cand nu este foarte aglomerat si poti vizita toate magazinele preferate pentru a ii cumpara pe liniste celui mic hainele necesare. In cazul cumparaturilor online situatie este insa si mai simpla.

-       Magazinele online ofera intreg anul reduceri, nu numai la final de sezon.

-       Te poti abona la newsletter-urile magazinelor preferate pentru a nu rata vreo oferta de reduceri.

-       Magazinele online ofera adesea cupoane de fidelizare a cumparatorului, cum ar fi cele de reduceri pentru o urmatoare comanda.

-       Pe langa faptul ca economisesti bani, in cazul in care alegi sa faci cumparaturile online vei economisi si timp, deoarece le poti face in pauza de la birou, in timp ce bei cafeaua dimineata sau dupa dusul relaxant de seara.

Spre exemplu, in aceasta perioada poti cumpara haine pentru bebelusi de la MiniKids la preturi extrem de reduse, pe care le vei gasi foarte usor in categoria produselor la promotie.

Avantajele unor haine de calitate pentru bebelusi

Momentele de reduceri la hainele de copii iti ofera ocazia de a cumpara calitatea la preturi mai atragatoare. In plus, o haina calitativa vine la pachet cu o multime de alte avantaje.

-       Materialul de o calitate superioara va imbraca cu grija pielea fina a bebelusului, nu va provoca iritatii si o va lasa sa respire intr-un mod natural.

-       O haina calitativa va fi extrem de confortabila si nu va provoca micutului senzatie de mancarime.

-       Hainele de copii se spala des, mult mai des ca cele de adult. De aceea, o haina calitativa isi va pastra aspectul, culoarea si forma indiferent prin cate spalari va trece.

-       Un material calitativ va fi mult mai rezistent purtarilor, nu se va largi, nu va face scame si nu se va deforma.

-       Nu in ultimul rand, hainele de o calitate superioara vor avea un aspect frumos si ii vor veni copilului exact cum trebuie.

Dupa cum observi, sa cumperi hainute pentru copii poate sa fie o activitate placuta, in care sa nu investesti foarte mult timp si bani. Cumpara articolele vestimentare preferate si necesare in perioada reducerilor iar micutul tau va avea garderoba completa cu un buget redus.

Ultimele stiri